Fujitsu
flow-image

Del 2: Bräcklighet till flexibilitet - Stå emot ovisshet som en adaptiv organisation

Detta material presenteras av Fujitsu

Samtidigt som världen utsattes för en omfattande omvandling på grund av COVID-19 har företag och statliga myndigheters behov att anamma förändring blivit allt mer nödvändig. Då det instabila ekonomiska landskapet har gjort ovisshet till en vardag måste organisationer kunna förbereda sig för och reagera på stora störningar. Det finns ett behov av att ständigt anpassa sig för att förbli relevant och hålla jämna steg med marknaden.

Alla organisationer måste nu påskynda digitaliseringen och öka anpassningsförmågan för att kunna framtidssäkra mot omvälvande krafter.  Pandemin visade att de flesta inte kunde reagera tillräckligt snabbt på oförutsägbara förändringar på grund av tekniska och organisatoriska begränsningar som för många ännu inte har tagits an på lång sikt.  Denna rapport erbjuder forskningsbaserade insikter av stora operativa utmaningar och erbjuder expertråd om hur man kan övervinna dem. Läs nu för att få veta mer.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier IT-hantering, Big Data, Business Intelligence (BI), Datalagring, BYOD, Konsumentanpassning av IT, Molntjänster, Övernstämmelse, Innehållshanteringssystem (CMS), Datahantering, Resursplanering (ERP), Finans & Finanshantering, Infrastrukturhantering, Data center, Servicenivåhantering, Företagsprocessledning (BPM), Virtualisering, Servicehantering, Projekthantering, Samarbete