flow-image
Fujitsu

Del 1: Bräcklighet till flexibilitet - Stå emot ovisshet som en adaptiv organisation

Detta material presenteras av Fujitsu

pattern

Ledare har länge vetat att världen förändras snabbare än någonsin tidigare. Efter två decennier av digital revolution stod det klart att flexibilitet var en värdefull egenskap – och bara de organisationer som kunde anpassa sig snabbt kunde hoppas på att lyckas. Men under 2020 gick vi alla igenom en krisperiod som aldrig förr, och anpassningsförmågan gick från en strävan till en grundläggande egenskap nödvändig för att överleva.

När många organisationer reagerade på COVID-19-krisen upptäckte de hur motståndskraftiga och flexibla de faktiskt kunde vara. Men förändringen är långt ifrån över. Vi kommer alla att behöva leva med oförutsägbarhet under lång tid framöver. Organisationer kommer att behöva anpassa sig till att gå från krishantering till återhämtning, tillväxt och framgång – eller, för att uttrycka det på ett annat sätt, från bräcklighet till flexibilitet.

I den här rapporten kommer vi att utforska viktiga teman och initiativ som hjälper organisationer att påskynda förändringar och hålla jämna steg med förändrade marknadskrav. Läs nu för viktiga insikter om anpassningsförmåga från olika branscher, tillsammans med vår guide för att hjälpa dig att förbättra digitalt engagemang och driva tillväxt.

pattern

Relaterade kategorier
IT-hantering, Big Data, Business Intelligence (BI), Datalagring, BYOD, Konsumentanpassning av IT, Molntjänster, Övernstämmelse, Innehållshanteringssystem (CMS), Datahantering, Resursplanering (ERP), Finans & Finanshantering, Infrastrukturhantering, Data center, Servicenivåhantering, Företagsprocessledning (BPM), Virtualisering, Servicehantering, Projekthantering, Samarbete

 

box-icon-download
Ladda ned nu

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Fler resurser från Fujitsu