Quest
flow-image

Hur man löser de problem som gästanvändarkonton skapar för B2B-samarbete och integration efter sammanslagning

Detta material presenteras av Quest

Gästanvändarkonton har varit en välsignelse för organisationer som förlitar sig på Office 365 för kommunikation och fildelning med externa leverantörer, entreprenörer, kunder och partners. De gör det möjligt för dig som resursägare att enkelt bevilja behörigheter och utöka åtkomsten för djupgående onlinesamarbete med externa användare.

Men gästanvändarkonton saknar avsiktligt funktioner som licensierade användarkonton tar för givet. Värst av allt, det finnas inget enkelt sätt att göra om gästanvändarkonton till licensierade användarkonton under sammanslagningar och förvärv.

I den här tekniska rapporten undersöks de två scenarier som man sannolikt kommer att möta när gästanvändarkonton hanteras i planerings-, samarbets- och migreringsfaserna i ett företagspartnerskap, en sammanslagning eller ett förvärv.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier SaaS, SaaS, AIM