Fujitsu
flow-image

Vikten av hybrid-IT-plattformen – att bygga en stabil systemgrund för digital omvandling

Detta material presenteras av Fujitsu

IT-systemens landskap förändras. Allteftersom den digitala omvandlingen går framåt blir vår IT-infrastruktur mer diversifierad, både när det gäller typ och plats, och mer sammankopplad - mer hybrid, med andra ord. I allt större utsträckning uppmuntras och prioriteras mångfald. IT-experter välkomnade vissa aspekter av denna mångfald, eftersom många ser fördelar med att använda flera offentliga molnleverantörer och föredrar att inte standardisera på en enda programvara.

I denna forskningsrapport granskas resultaten av en världsomspännande undersökning av över 800 IT-proffs som utvärderar sina erfarenheter med Hybrid IT. 

Ladda ner nu och lär dig mer om fördelarna med Hybrid IT, som konsoliderad tjänstehantering och datastyrning, rörlighet i arbetsbelastningar och modern självbetjäning för användare, bland annat. 

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Big Data, Big Data, AIM