Tricentis
flow-image

En smygstrategi för att ta dina initiativ för digital omvandling till nästa nivå

Detta material presenteras av Tricentis

Vet vi verkligen vilka affärsrisker som är förknippade med den nya programvara vi utformar, bygger, testar och implementerar? Kommer de nya möjligheter vi har investerat så mycket tid och resurser i att faktiskt fungera och prestera? Det vanliga sättet testning utförs är en dyr aktivitet som håller tillbaka din innovation – utan att ge tydlig insyn i affärsriskerna för dina program, eftersom de flesta IT-intressenter tenderar att fokusera enbart på antalet tester som framgångsrikt utförs. 

Många organisationer omvandlar i tysthet sin testprocess till riskbaserad testautomatisering, vilket ger omedelbar insikt i affärsriskerna av varje ny programvara. 

Hur skapar detta en konkurrensfördel? Ladda ner nu för att läsa mer om de specifika sätten som risk-baserad testning förbättrar din testprocess för programvara!

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier DevOps, AIM