Tricentis
flow-image

Företagsledarens guide till att påskynda programvaruleverans genom automatisering

Detta material presenteras av Tricentis

Den digitala omvandlingen är nära toppen på alla IT-chefers dagordning. För att dra fördel av detta är det viktigt att snabbare få ut nya produkter på marknaden. Flexibla och DevOps-metoder har infört en ny era av snabb utveckling och leverans. Ändå är testning fortfarande en flaskhals.

För att uppnå önskad hastighet är det viktigt att anpassa affärsmålen till både testmetoder och kvalitetsambitioner. De som lyckas med det har en chans att vinna en betydande konkurrensfördel genom att modernisera en viktig del av den snabbare programleveransen som fortfarande ofta förbises. 

Den här guiden utforskar fyra strategier för att eliminera de traditionella hindren inom testning för att accelerera programvaruleverans och uppnå sann digital omvandling.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Molntjänster, Dataanalys, Digital omvandling, DevOps, Maskininlärning, Maskindata, Dataautomatisering