Tricentis
flow-image

En handlingskraftig guide till att accelerera digital omvandling med testautomatisering för företag

Detta material presenteras av Tricentis

Dagens företag genomför en digital omvandling för att öka hastighet, flexibilitet och innovation, samtidigt som de håller ett öga på kostnaderna. För att uppnå detta har de gått över till flexibel programvaruutveckling och kontinuerlig leverans av användargränssnitt och affärsapplikationer. De vill utveckla programvara snabbt, granska den och sedan snabbt gå in i produktion, och därmed bibehålla kvalitet samtidigt som kostnader hålls nere. Tyvärr är företagen bedrövligt illa förberedda på den automatisering som krävs.

Tricentis erbjuder ett nytt och revolutionerande sätt att ta sig an programvarutestning i dessa nya miljöer. En som är helt automatiserad, helt kodlös och intelligent driven av AI. Och en som är utformad för att påskynda den digitala omvandlingen från första början.

Ladda ner nu och lär dig hur Tricentis plattform kan hjälpa dig att lösa dina testutmaningar!

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Molntjänster, Dataanalys, Digital omvandling, DevOps, Maskininlärning, Maskindata, Dataautomatisering