Aruba
flow-image

Skapa möjligheter för framgång inom IT

Detta material presenteras av Aruba

Ungefär en gång varje årtionde har vi sett teknikmarknaden genomgå stora förändringar. Under de senaste årtiondena har dessa förändringar drivits av rörlighet och molnet. Nu är vi på väg in i nästa stora förändring: En era av data – men vi talar inte om data som genereras i ett moln eller ett datacenter. Vi talar om data som är tillgängliga där verksamheten sker – där användare, enheter och allt samlas.

För de flesta företag innebär det en del enorma utmaningar att utnyttja detta, särskilt efter de senaste förändringarna i det ekonomiska klimatet. Aruba intervjuade 2 400 IT-ledare för att få insikt i vilka hinder de står inför och var tekniska lösningar kan hjälpa dem att anpassa sig snabbt och positionera sina företag för tillväxt.

I den här e-boken belyser vi de viktigaste resultaten från undersökningen.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier IT-hantering, Big Data, Business Intelligence (BI), Datalagring, BYOD, Konsumentanpassning av IT, Molntjänster, Övernstämmelse, Innehållshanteringssystem (CMS), Datahantering, Resursplanering (ERP), Finans & Finanshantering, Infrastrukturhantering, Data center, Servicenivåhantering, Företagsprocessledning (BPM), Virtualisering, Servicehantering, Projekthantering, Samarbete