Fujitsu
flow-image

En hybridvision för den nya eran av digital omvandling

Detta material presenteras av Fujitsu

Ger man sig ut på sin resa mot digital omvandling med molnet som en integrerad del är det bäst att först utvärdera sin molnvision.

Molnteknik har legat i frontlinjen för organisationer som försöker omvandla sin verksamhet dramatiskt. Hybridmoln har blivit den främsta verksamhetsmodellen, företag visar betydande planer för hybridanvändning under de kommande fem åren. Den viktigaste frågan är var man ska placera vilken arbetsbelastning?

I den här vitboken använder Fujitsu sin omfattande erfarenhet och expertis som hybrid- och molnleverantör på global nivå för att ge värdefulla insikter och vägledning. De hjälper er att överväga de olika tillgängliga alternativen och hitta rätt balans mellan molnbaserade tjänster och äldre program.

Ladda ner nu och utforska partnerskap, skräddarsydda lösningar och tips för att integrera den bästa planen för molnanvändning för dig! 

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Data center, Data center, Server, SDDC, Linux, Server, Data center, Data center, DevOps