Fujitsu
flow-image

Det nya 9 till 5: Hur man får flexibelt arbete att fungera

Detta material presenteras av Fujitsu

Redan före Covid-19 var arbetsdagen från 9 till 5 på väg ut. År 2019 ansåg 75 % av världens företagsledare att flexibelt arbete var det nya normala. Detta drevs av globaliseringen av arbetskraft och teknik som gör det möjligt för oss att utföra våra jobb när som helst, var som helst. Behovet att locka till sig och behålla de främsta talangerna har varit en annan faktor som har drivit många organisationer till att erbjuda mer flexibla arbetsalternativ.

Covid-19 har påskyndat denna övergång. De pandemirestriktioner som infördes runtom i världen innebar att de som kunde arbeta hemifrån gjorde det och tvingades därmed att balansera sina yrkesliv med barnomsorg och andra personliga åtaganden. En vanlig 9-5-arbetsdag blev en utmaning för många, så en ny modell dök upp.

Ladda ned det här dokumentet och se hur den här modellen ser ut och vilka möjligheter och utmaningar den medför.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Stationära/Bärbara operativsystem, Stationära system, E-postprogram, Inbyggda system, Hårdvara och kringutrustning, Bärbara datorer, Linux, Mac OS, Processorer, Tunna klienter, Uppgraderingar och migrering, Windows 7, Windows 8, Windows XP, Windows Server, Microsoft Office, IT-hantering, Big Data, Business Intelligence (BI), Datalagring, BYOD, Konsumentanpassning av IT, Molntjänster, Övernstämmelse, Innehållshanteringssystem (CMS), Datahantering, Resursplanering (ERP), Finans & Finanshantering, Infrastrukturhantering, Data center, Servicenivåhantering, Företagsprocessledning (BPM), Virtualisering, Servicehantering, Projekthantering, Samarbete