Veracode
flow-image

Applikationssäkerhet, myter + sanningar

Detta material presenteras av Veracode

Nyhetsrubriker runt om i världen har under de senaste månaderna fyllts av artiklar om olika dataintrång. De flesta av de mest uppmärksammade av dessa orsakades av säkerhetsbrister i en applikation.

Faktum är att attacker mot webbapplikationer är det vanligaste handlingsmönstret i bekräftade dataintrång. Trots det lägger de flesta organisationer varken tid eller pengar på applikationssäkerhet. Nätattacker utnyttjar allt oftare säkerhetsbrister i applikationslagret, vilket leder till betydande skada och ekonomiska förluster för företagen som utsätts.

Men eftersom intrång fortsätter att skapa nyheter, inser allt fler organisationer riskerna applikationer kan medföra. Det är nu hög tid att både stora och små organisationer bättre förstår

vad som är myt och vad som är sant om applikationssäkerhet.

Ladda ner direkt för att få veta mer!

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Molntjänster, Molntjänster, Molnapplikationer, Brandvägg, Server, Molntjänster, Server, Molntjänster, Brandvägg, Nätverkssäkerhet, Säkerhetslösningar, Marketing, Nätverk, Nätverkssäkerhet, Sales, Mjukvara, Applikationer, Öppen källkod, Lagringsnät (SAN)