Veracode
flow-image

Mjukvarusäkerhet: lägesrapport

Detta material presenteras av Veracode

Veracodes tionde Lägesrapport för Mjukvarusäkerhet är en heltäckande granskning av applikationsäkerhet genom testdata från skanningar av mer än 2 triljoner rader kod utförda av Veracodes bas av mer än 2 300 företag.

Under de senaste 10 åren har vi sett en stark förbättring av applikationssäkerheten överlag. Vi har gått från att behöva diskutera varför den är så viktig till att prata om hur man bäst kan närma sig problemet. Denna förändring reflekteras i datan som visar att företag åtgärdar en större andel brister än någonsin förr. 

Däremot visar rapporten även att det fortfarande finns gott om plats för förbättring, speciellt när det kommer till problemet av den växande säkerhetsskulden. Precis som kreditkortsfordringar kan även små skulder som skjuts på om och om igen snabbt växa till ett stort problem.

Ladda ner direkt för att få veta mer!

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier SaaS, Övernstämmelse, Mjukvara, Applikationer, SaaS, Lagringsnät (SAN)