Veracode
flow-image

Mjukvarusäkerhet: lägesrapport 2019

Detta material presenteras av Veracode

Varacodes säkerhetsrapport för mjukvara (State of Software Security report) för 2019 är den tionde sådana rapporten företaget framställt. Precis som hela applikationssäkerhetsbranschen, har rapporten utvecklats under dessa tio år till att fokusera mer och mer på att rätta till trender än att hitta säkerhetsbrister. Precis som tidigare rapporter förser det senaste numret läsaren med insikter om de vanligaste sortens brister, riktlinjer som ger bättre åtgärdsflöde, och en helhetsöversikt av branschen.

Rapporten fann att de flesta bristerna åtgärdas (56%) och att företag som skannar oftare har 5 gånger mindre säkerhetsskuld än de som skannar minst. Varför? För att dessa har automatiserade säkerhetsprövningar, har gjort säkerhetsaktiviteter till rutin, ser till att säkerhetsfrågor får prioritet, och åtgärdar fler brister, vilket antyder att DevSecOps-rutiner allmänt förbättrar mjukvarusäkerheten.

Läs rapporten för att få en värdefull inblick i det nuvarande läget i mjukvarusäkerhet.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier SaaS, Server, Server, Övernstämmelse, Android, Nätverk, Mjukvara, Applikationer, SaaS, Företagsprogramvara, Öppen källkod, Lagringsnät (SAN)