flow-image
OutSystems

Ahold fallstudie

Detta material presenteras av OutSystems

pattern

Albert Heijn, som ingår i den internationella mathandelsgruppen Ahold Delhaize, hade en föråldrad specialanpassad app som begränsade de livsmedelsanställdas effektivitet och rörlighet. Det som började som ett försök att konsolidera och modernisera en gammal plattform, blev till ett projekt för att granska affärsprocesser och skapa en intuitiv användarupplevelse. Från ett smidigt samarbete mellan IT och butiksanställda, föddes den prisbelönta Wink-appen. På bara ett år släppte Albert Heijn nio iterationer av Wink och lanserade den i fler än 1 000 butiker och för fler än 60 000 användare, vilken förkortade tiden för viktiga butiksuppgifter till hälften.

pattern

Relaterade kategorier
Molntjänster, Hybridmoln, Företagsmoln, Molnplattform, SaaS, Molnlagring, Kundvård (CRM), Resursplanering (ERP), Molntjänster, Molnsäkerhet, Molnapplikationer

 

box-icon-download
Ladda ned nu

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.