flow-image
Dell

Arbetsstationsköparens guide till tillverkning och teknik

Detta material presenteras av Dell SE

pattern

Du kommer att lära dig följande i denna analys:

Del 1: Digital omvandling innebär att många viktiga delar av verksamheten nu är beroende av specifika och ofta mycket krävande program.

Del 2: Resultatet av dessa program kan vara avgörande för hur det går för företaget. Det kan vara riskabelt att köra dem på standarddatorer. Med arbetsstationer som utformats för att hantera de mest utmanande arbetsbelastningarna kan du känna dig säker på att få ett positivt resultat.

Del 3: Vissa program kan ställa mycket specifika krav på maskinvaran och den underliggande plattformskompatibiliteten är avgörande. Certifieringen garanterar en pålitlig lösning.

Del 4: Att välja ut och betala för rätt arbetsstation är det samma som att förstå de specifika rollerna och arbetsbelastningarna och att köpa en maskin certifierad för att hantera den belastningen. Att försöka spara in på maskinvarukostnader kan i slutändan kosta mycket mer än vad du kanske tror.

Läs mer om Dell-lösningar som drivs med Intel®.

pattern

Relaterade kategorier
Hårdvara, Mobila enheter, BYOD, Server, Lagring, Nätverkshårdvara, Datalagring, Data center, Bladservrar, Lagringsnät (SAN)

 

box-icon-download

FYLL I NEDAN FÖR GRATIS NEDLADDNING

     

  Ja, håll kontakt med oss via e-post, telefon och post.  Dell Technologies och dess företagsgrupp vill gärna hålla dig uppdaterad om produkter, tjänster, lösningar, exklusiva erbjudanden och specialevenemang. För information om hur Dell Technologies använder och skyddar dina personuppgifter, se vår sekretesspolicy.  Du kan avbryta prenumerationen när som helst. Please agree to the conditions

Ladda ned nu