flow-image
Dell

Den totala ekonomiska inverkan™ som Dells Lifecycle Services för datorer har

Detta material presenteras av Dell

pattern

Både offentliga och privata organisationer erkänner att hanteringen av datorers livscykler blir både mer komplicerad och kostsam i takt med att utbudet av datorer ökar och arbetssätten blir allt fler. Olika grupper av anställda har olika behov när det gäller slutanvändarenhetens maskinvara, programvara och konfiguration för att de ska hålla sig produktiva. Medan IT-avdelningar försöker stödja ett bredare spektrum av teknik till en alltmer utspridd och mobil arbetsstyrka, och samtidigt minska störningar, är de under en hel del press för att hålla nere kostnaderna.

Att konsolidera processer och ta hjälp av en leverantörspartner, som Dell, kan minska kostnaderna och ge kunskaper på expertnivå för bättre livscykelhantering för datorer.

Läs mer om Dell-lösningar som drivs med Intel®.

pattern

Relaterade kategorier
IT-säkerhet, Verifierings- och åtkomstsystem, IT-hot & sårbarheter, Dataåterhämtning, Förebyggande av dataförlust (DLP), Återhämtning efter datorhaverier, Mobilsäkerhet, E-postsäkerhet, Brandvägg, Logghantering, Evenemangshantering, VPN, Sabotageprogram, Slutpunktssäkerhet, Nätverkssäkerhet, Säkerhetslösningar, Säkerhetshantering

 

box-icon-download
Ladda ned nu

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy.