Proact (In Partnership With NetApp)
Proact (In Partnership With NetApp)
flow-image

Förändringskatalysatorer: Sex viktiga drivkrafter för digital transformation

Detta material presenteras av Proact (In Partnership With NetApp)

Med den snabbt ökande förändringstakten har man inte längre något annat alternativ än att anamma IT-innovation för att verksamheten ska kunna överleva. I denna nya verklighet kan underlåtenhet att agera ha förödande konsekvenser. När status quo skakas om både inom och utanför affärsverksamheten kommer de organisationer som inte har en plan för transformation att hamna på efterkälken.

I denna rapport presenterar vi sex viktiga "förändringskatalysatorer" som alla organisationer bör prioritera som en del av sin samordnade strategi för digital transformation.

Ladda ner rapporten för att undersöka de tre innovativa tekniker och tre kulturskiften som är nödvändiga för en framgångsrik affärsverksamhet i dagens värld som är än mer sammankopplad, dynamisk och tävlingsinriktad än någonsin tidigare – en värld där det enda som är konstant är förändring.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier IT-hantering, Big Data, Business Intelligence (BI), Datalagring, BYOD, Konsumentanpassning av IT, Molntjänster, Övernstämmelse, Innehållshanteringssystem (CMS), Datahantering, Resursplanering (ERP), Finans & Finanshantering, Infrastrukturhantering, Data center, Servicenivåhantering, Företagsprocessledning (BPM), Virtualisering, Servicehantering, Projekthantering, Samarbete