Proact (In Partnership With NetApp)
Proact (In Partnership With NetApp)
flow-image

5 avgörande frågor att ställa din molntjänstleverantör innan ett avtal ingås

Detta material presenteras av Proact (In Partnership With NetApp)

Bryta ett förhållande kan vara svårt – fråga bara Storbritannien och EU. Oavsett om det är ett äktenskap, ett internationellt avtal eller en affärsrelation, kan slutet på förhållandet leda till fiendskap, förbittring och en dålig uppgörelse för båda parter.

Men det måste faktiskt inte vara så. Om en relation baseras på ömsesidig förståelse och backas upp med ett formellt rättsligt dokument, såsom ett äktenskapsförord, är det mycket mindre sannolikt att komplikationer som leder till ihållande bitterhet uppstår. 

Problemet är att vi vanligtvis ingår ett förhållande med hoppfulla förväntningar, och inte tillräckligt uppmärksammar vad som händer när eller om förhållandet spricker.

En affärsrelation med en molntjänstleverantör är ett bra exempel på hur företag ingår avtal utan att tillbörligt uppmärksamma vad som händer om förhållandet oundvikligen skulle ta slut.

Ladda ned nu för att få veta mer!

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Molntjänster, Hybridmoln, Företagsmoln, Molnplattform, SaaS, Molnlagring, Kundvård (CRM), Resursplanering (ERP), Molntjänster, Molnsäkerhet, Molnapplikationer, IT-hantering, Big Data, Business Intelligence (BI), Datalagring, BYOD, Konsumentanpassning av IT, Molntjänster, Övernstämmelse, Innehållshanteringssystem (CMS), Datahantering, Resursplanering (ERP), Finans & Finanshantering, Infrastrukturhantering, Data center, Servicenivåhantering, Företagsprocessledning (BPM), Virtualisering, Servicehantering, Projekthantering, Samarbete