Proact (In Partnership With NetApp)
Proact (In Partnership With NetApp)
flow-image

Den kompletta guiden för en kraftfull strategi att lämna molnet

Detta material presenteras av Proact (In Partnership With NetApp)

Vad nästan alla håller med om är att efter ett äktenskap eller samboskap har inletts, är äktenskapsförord eller samboavtal något dåligt. Enda anledningen till att kräva ett avtal (eller förändring av ett avtal) på halva vägen är att ena parten vill lämna den andra.

Samma sak är det med molnavtal. Slutanvändare har ett tydligt val: de kan antingen kräva ett avtal med tydligt överenskomna utträdesklausuler, eller de kan sätta sin tillit till ett fortsatt samarbete med molntjänstleverantören om avtalet skulle upphöra.

Om du ber om att få förhandla reglerna för avtalets upphörande, är det osannolikt att du kommer att skriva på ett sådant avtal inom de närmaste fem åren.

Ladda ned den här rapporten för att få veta mer!

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Molntjänster, Hybridmoln, Företagsmoln, Molnplattform, SaaS, Molnlagring, Kundvård (CRM), Resursplanering (ERP), Molntjänster, Molnsäkerhet, Molnapplikationer, IT-hantering, Big Data, Business Intelligence (BI), Datalagring, BYOD, Konsumentanpassning av IT, Molntjänster, Övernstämmelse, Innehållshanteringssystem (CMS), Datahantering, Resursplanering (ERP), Finans & Finanshantering, Infrastrukturhantering, Data center, Servicenivåhantering, Företagsprocessledning (BPM), Virtualisering, Servicehantering, Projekthantering, Samarbete