Zscaler
flow-image

4 fallgropar att undvika när du använder Office 365

Detta material presenteras av Zscaler

Det går inte att förneka att Office 365 är viktigt. Det är en stor del av Microsoft Intelligent Cloud, har en stor användarbas och har stor inverkan på ditt nätverk. När det används till sin fulla kapacitet blir Office 365 snabbt din största bandbreddskonsument och brandväggsdräpare.

Office 365 är inte som någon annan SaaS, och även med noggrann planering fungerar det inte alltid som man tänkt sig. För att hjälpa dig har vi listat de vanligaste fallgroparna företag gör innan de sätter igång med Office 365 – och vad du kan göra för att undvika dem.

Ladda ner för att lära dig:

  • Vad Microsofts officiella konnektivitetsråd är för Office 365
  • Varför ExpressRoute inte rekommenderas av Microsoft
  • Viktiga saker du borde veta för att undvika vanliga misstag
  • Rekommendationer för hur du förenklar och effektiviserar ditt bruk av Office 365

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy.

Relaterade kategorier IT-hantering, Big Data, Business Intelligence (BI), Datalagring, BYOD, Konsumentanpassning av IT, Molntjänster, Övernstämmelse, Innehållshanteringssystem (CMS), Datahantering, Resursplanering (ERP), Finans & Finanshantering, Infrastrukturhantering, Data center, Servicenivåhantering, Företagsprocessledning (BPM), Virtualisering, Servicehantering, Projekthantering, Samarbete, Nätverk, LAN / WAN, Mobila nätverk, Verktyg för nätverskhantering, Nätverkssäkerhet, Telekommunikation, IP-telefoni (VOIP), 802.11, Röst- och dataintegrering, Trådlösa nätverk, Wi-Fi, Trådlös infrastruktur, Bandbreddshantering, Nätverksövervakning, Microsoft Office/365, Operativsystem, Programvara för E-postarkivering, Molnmjukvara