flow-image
NETSCOUT

De Bästa Metoderna att Säkra Ditt Trådlösa LAN

Detta material presenteras av NETSCOUT

pattern

Den stadiga tillväxten av Wi-Fi i företagsverksamheten begär att företagets IT team lär och adopterar nya säkerhetsmetodologier skräddarsydda för de unika kraven och svagheten av trådlösa nätverk.

Nätverks och säkehetspersonal måste först utvärdera en potentiellt förvirrande uppsättning av autentiserings och krypteringsmekanismer att användas i nätverket. Beroende på vald säkerhet, kommer IT sen att behöva etablera och dokumentera den företagsmässiga WLAN säkerhetspolicy, inkluderat mekanismer till att validera användarenlighet och övervakning för inbyggda nätverkssårbarheter. Med en definierad policy i ordning, kan IT personal vända sin uppmärksamhet till att skydda nätverk från snokande och ständigt utökande lista av trådlösa attacker.

I denna skrift, kommer vi att adressera varje av dessa områden i detalj och identifiera real-världens bästa utövningar som behövs för att införa och upprätthålla ett säkert trådlöst nätverk.

 

pattern

Relaterade kategorier
Nätverk, LAN / WAN, Mobila nätverk, Verktyg för nätverskhantering, Nätverkssäkerhet, Telekommunikation, IP-telefoni (VOIP), 802.11, Röst- och dataintegrering, Trådlösa nätverk, Wi-Fi, Trådlös infrastruktur, Bandbreddshantering, Nätverksövervakning, Microsoft Office/365, Operativsystem, Programvara för E-postarkivering, Molnmjukvara

 

box-icon-download

FYLL I NEDAN FÖR GRATIS NEDLADDNING

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy.

 Genom att skicka in formuläret bekräftar du att du är 18 år eller äldre och du godkänner att filens innehavare kan kontakta dig via e-post eller telefon i marknadsföringssyfte. Du kan skriva ut dig när som helst. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.comPlease agree to the conditions

Ladda ned nu