flow-image
HPE

HPE Mjukvara DevOps Framgångsberättelser

Detta material presenteras av HPE

pattern

Den digitala ekonomin ändrar allt. Du vet att din existerande HPE mjukvara infrastruktur är den rätta vägen till att öka affärsvärde, men vad modern verksamhet verkligen behöver är att steppa upp till den Nya Stilen för Business.

Det handlar bara om flexibilitet, hastighet, samarbete och synlighet. Det handlar om att maximera potentialen för HPE miljön för att låsa upp ny potential i din verksamhet. Kortfattat, den Nya Stilen av Business handlar bara om DevOps.

Ta’inte bara vårt ord för det. Det bästa sättet för att berätta för dig om den spel-ändrande teknologin är inte att berätta för dig, utan att visa dig. Det är’därför vi har jämfört dessa fall som visar dig verksamhetens fördelar av DevOps och ger dig lite inblick och inspiration i hur du kan ta din HPE miljö det där steget framåt.

pattern

Relaterade kategorier
IT-hantering, Big Data, Business Intelligence (BI), Datalagring, BYOD, Konsumentanpassning av IT, Molntjänster, Övernstämmelse, Innehållshanteringssystem (CMS), Datahantering, Resursplanering (ERP), Finans & Finanshantering, Infrastrukturhantering, Data center, Servicenivåhantering, Företagsprocessledning (BPM), Virtualisering, Servicehantering, Projekthantering, Samarbete

 

box-icon-download

FYLL I NEDAN FÖR GRATIS NEDLADDNING

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy.

 Genom att skicka in formuläret bekräftar du att du är 18 år eller äldre och du godkänner att filens innehavare kan kontakta dig via e-post eller telefon i marknadsföringssyfte. Du kan skriva ut dig när som helst. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.comPlease agree to the conditions

Ladda ned nu