flow-image
Financial Force

2016 Cloud PSA Utvärderingsguide

Detta material presenteras av Financial Force

pattern

Med service indusrin i en hastig tillväxt kommer det hjälpa dig att ha de rätta verktygen på plats att dra fullt nytta av. Professional Service Automation (PSA) hjälper service verksamheter att få kontroll och änd-till-änd synlighet för service leverans och resurser. Med hastig services tillväxt, är det med största intresse för service och lösningsföreskrivare att ställa sig bakom anpassning, eller riskera att förlora potentiella affärer.

När det kommer till att välja en lösning, belönar det sig att förstå hur den rätta lösningen kan hjälpa. Det är mätbara vinster att ha från implentering PSA inom formen av ökning i användande och bättre beslutsfattning baserat på riktig-tid data. När du får klar synlighet för serviceleverans och kan planera framåt med självförtroende, är du'i en position till att kapitalisera på tillväxt.

Ladda ner denna Utvecklings Guide för att lära dig mer om PSA´s roll i din service business, hur hur det kan hjälpa dig att växa din verksamhet lönsamt.

pattern

Relaterade kategorier
Molntjänster, Hybridmoln, Företagsmoln, Molnplattform, SaaS, Molnlagring, Kundvård (CRM), Resursplanering (ERP), Molntjänster, Molnsäkerhet, Molnapplikationer

 

box-icon-download

FYLL I NEDAN FÖR GRATIS NEDLADDNING

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy.

 Genom att skicka in formuläret bekräftar du att du är 18 år eller äldre och du godkänner att filens innehavare kan kontakta dig via e-post eller telefon i marknadsföringssyfte. Du kan skriva ut dig när som helst. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.comPlease agree to the conditions

Ladda ned nu